Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Партерно уредување на двор на манастир Св.Илија во с.Живојно

Партерно уредување на двор на манастир Св.Илија во с.Живојно со бехатон плочки со површина од 300м2.

Средствата се обезбедени од Буџет на општина Новаци а изведувач на градежните работи е Коп-инженеринг Дооел Скопје.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top