Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ОПШТИНА НОВАЦИ ПРОДОЛЖУВА СО ПРЕВЕНТИВНИТЕ МЕРКИ

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Екипи од ЈКП “Комунална Хигиена” од Новаци во соработка со општина Новаци извршија вондредна дезинфекција на јавни површини,јавни установи,детски игралишта,продавници,урбана опрема ,автобуски постојки и други објекти на територија на општина Новаци.

Овие активности се со цел да се подигне нивото на јавната хигиена и да се заштити здравјето на граѓаните од ширењето на коронавирусот.

Колку сме посовесни и ги почитуваме мерките за заштита толку побрзо ќе се вратиме на секојдневниот живот и навики.

#ЗаштитиСе
#ОстаниДома

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content