Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележување на големиот христијански празник Богојавление – Водици во Општина Новаци.

Денешниот празник нека донесе здравје, заедничка среќа и иднина за секој еден човекБог се јави. За многу годиниЧеститки за:Јованче Трајчевски од ДобромириДарко Василевски од НовациСтефан Митревски од РибарциАлександар Митровски од АгларциБлагојче Ристевски од ДалбеговциПетар Ивановски од ГермијанЈован Најдановски од Живојно

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content