Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Оглас за јавна расправа

Почитувани, огласот за јавна расправа за Нацрт А – Дозвола за усогласување со оперативен план, РЕК Битола, ја имате на следниот ЛИНК.

Линкот до Нацрт А – дозволата го имате ТУКА.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top