Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Нов бунар, партерно уредување и детски парк во Горно Агларци

На барање на жителите општина Новаци го реализираше проектот „ Реконструкција на бунар и партерно уредување со детски играчки“ во с.Горно Агларци .Средствата за реализација на овој проект во износ од 408.000 денари се обезбедени од  Министерството за животна средина и просторно планирање на РМ. 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content