Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Новогодишни претстави и приреби во општина Новаци

Со бројни активности на учениците во ОУ ,,Славко Лумбарковски”, беше одбележан периодот на испраќање на старата и дочек на новата 2024 година.

Празнуваа и дечињата од детската градинка Бамби. Градоначалникот на Општина Новаци Стевче Стевановски и оваа година за секое дете обезбеди новогодишно пакетче а беше организирана и детска претстава ,,Заспаната снегулка”.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content