Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

На средбите со жителите од с.Маково и с.Рапеш

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

На средбите со жителите од с.Маково и с.Рапеш разговаравме за актуелните состојби во нивните населени места .
Заеднички ги детектиравме проблемите , потребите и барањата кои ги имаат жителите од овие две населени места се со цел навремено , брзо и ефикасно решавање на истите.

Нашата цел е јасна !
#ОпштинаОтворенаИУслужнаЗаСИТЕ

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content