Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Младинските проблеми во локалната средина

На покана на здружението за меѓународна младинска соработка ИНТЕРАКТИВ-Битола ,Градоначалникот Љубе Кузманоски присуствуваше на трибина на тема “”Младинските проблеми во локалната средина “” која се одржа на Правниот факултет во Битола.
Настанот иницираше дискусија каде младите дебатираја за суштинските проблеми и потреби на локално ниво .
Ваквите настани каде младите и претставниците на релевантните институции дебатираат на едно место дава поттик младите слободно да размислуваат за проблемите што ги опкружуваат и активно да се вклучат во креирањето и донесувањето на одлуки на локално ниво .
На Градоначалникот Љубе Кузмноски му беше доделена благодарница од страна на здружението ИНТЕРАКТИВ.

Back to top
Skip to content