Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Конкурс за објава на идејно решение бр. 1/2018

Почитувани, на следниот ЛИНК го имате Конкурсот за објава на идејно решение број 1/2018 за Подигање на спомен обележје на загинатите војници во Првата Светска војна на т.н. Солунски фронт во с.Брод, општина Новаци – Партерно уредување и подигање на споменик на жртвите изработен од камен.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content