Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изграден е летниковец во село Живојно

Завршена е изградбата на уште еден летниковец во село Живојно по барање на жителите од ова населено место. Ова е уште едно мое предизборно ветување а како резултат на потребите на жителите место наменето за одмор и дружење. Покрај летниковецот изградена е и настрешница на објектот каде се наоѓа продавницата. Средствата се обезбедени од буџетот на Општина Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content