Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изградба на секундарна фекална канализациона мрежа во с.Новаци

Градоначалникот Кузманоски направи увид на веќе започнатите градежни работи за изградба на секундарна фекална канализациона мрежа во с.Новаци во должина од ✅850 м .
Со оваа изградба ќе бидат опфатени 10-тина краци за целосно поврзување на граѓаните во канализационата мрежа.

✅Вредноста на проектот е 2.6 милиони денари обезбедени од Буџетот на општина Новаци .

✅Со овој проект опфатено е и рестартирање на пумпните станици во Новаци .

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top