Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛНА УЛИЦА ВО С.ДОБРОВЕНИ

Со средства од Буџет на општина Новаци
 должина 150 метри
програма за изградба и одржување на локалните патишта и улици во општина Новаци за 2019 година
инфраструктура за сите .

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top