Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Изградба на атмосферска канализација во Новаци

Во тек се градежните работи околу изградбата на атмосферска канализација во Новаци.

Станува збор за мрежа на бетонски канали кои ќе ја собираат атмосферската вода во должина од 450 метри, вели градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузманоски.

Оваа актицвност е финансирана од буџет на општина Новаци на барање на граѓаните на ова населено место.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content