Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Затворен првиот „Фестивал на жетвата“ Новаци 2022

Синоќа свечено беше затворен првиот „Фестивал на жетвата“ Новаци 2022 со богата музичка програма, доделување благодарници на сите изложувачи и признанија на најуспешните земјоделци во Општина Новаци.

Ви благодариме на сите и ве очекуваме повторно в година.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content