Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Заврши 7 миот меморијален турнир „Пеце Матичевски“

Синоќа го затворив седмиот по ред Меморијалниот турнир во мал фудбал ,,Пеце Матичевски” Новаци.

Учество зедоа 24 екипи а спортските натпревари се одржуваа 14 денови на повеќенаменското игралиште во Новаци.

На најдобрите им беа доделени пехари и парични награди:

1 место – Мотив Дизајн – 70 000 денари

2 место – Кафе сквер – 30 000 денари

3 место – Тинко 10 – 15 000 денари

4 место – Агролин трејд – 5000 денари

Општина Новаци и понатаму ќе го поддржува овој меморијален турнир кој го носи името на загинатиот херој во конфликтот во 2001 година.

Се гледаме догодина со, нови спортски победи и другарувања.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content