Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ЗАВРШИ РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА САНИТАРНИТЕ ЈАЗЛИ ВО УЧИЛИШТЕТО ВО С.ГОРНО АГЛАРЦИ

 354.000 денари средства од Буџет на општина Новаци
изведувач ЗИМАК ДООЕЛ Братиндол
ги подобруваме условите за непречено одвивање на наставата во сите училишта во општина Новаци

Зборот е збор!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top