Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Жителите на с.Добромири ќе добијат канализациона мрежа

Започна реализацијата на еден од капиталните проекти во Општина Новаци, изградба на канализациона мрежа со пречистителна станица во с.Добромири. За првата фаза на изградба општината има обезбедено над 7 милиони денари сопствени средства, предвидени во Буџетот за 2023 година. За целосна реализација на овој капитален проект, во наредниот период ќе следуваат уште две фази

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content