Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ЕДУКАТИВНА ПРЕТСТАВА ЗА НАЈМЛАДИТЕ

Во пресрет на новогодишните празници во општинската сала во Новаци се одржа детската претстава “Дружината на Лајко Сезнајко и Дедо Мраз”.Автор на оваа претстава е Никола Сарајлија каде опишува еден ден на животните кои живеат на една фарма.Содржината на претставата имаше едукативен карактер каде истовремено дечињата од ЦОУ Славко Лумбарковски се едуцираа и забавуваа.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content