Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Добре дојдовте првачиња!

Градоначалникот Љубе Кузманоски и Советот на општина Новаци на сите ученици посебно на првачињата од општина Новаци им ја честитаат новата учебна година

“Во мое лично име и од име на Советот на општина Новаци им посакувам успешна учебна година на сите ученици и наставен кадар од ООУ Славко Лумбарковски ,особено на нашите најмали ученици-првачињата кои од овој момент испишуваат нови страници од нивниот живот и зачекоруваат во светот на нови знаења,предизвици и пријателства.”

Општина Новаци и Советот ќе продолжат со подршка на учениците и вложување во нивните училишта со цел нашите основни училишта постанат расадници на знаења од кои ќе излезат наши академци ,нобеловци со кои ќе се гордее нашата општина.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content