Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Детскиот музички фестивал ТРА-ЛА-ЛА и Модната ревија во Новаци

Синоќа се одржа 3-тиот по ред културен настан од програмата на Културно-забавно Лето Новаци 2019
Детскиот музички фестивал ТРА-ЛА-ЛА и Модната ревија за воздрасни со модели од Санел Топ Моделс и модната агенција S.N.O.B од Србија .
10-тина дечиња солисти од детскиот фестивал ТРА-ЛА-ЛА пред многубројната публика ги интерпретираа своите најнови авторски песни а топ моделите од Санел Топ Моделс и агенција S.N.O.B од Србија на модната писта ги презентираја најновите модни парчиња за оваа сезона од бутикот Милано .
И овој пат верен спонзор беше најдобрата вода Гермина

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content