Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Водици во Општина Новаци

Во Општина Новаци одбележан големиот православен христијански празник Богојавление.

На најсреќните кои го извадија светиот крст од осветените води ширум нашата Општина, на сите учесници и сите православни Христијани им го честитам големиот празник Водици!

Нека е за многу години!

Бог се јави🙏

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content