Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Бадникова поворка во Општина Новаци

Ангелската војска пеејќи ја песната “Вечниот Бог” го најави Христовото Раѓање!

⭐ Ден исполнет со многу радост, исполнети срца, насмевки и среќни лица!

🎁 Ги пречекав коледарчињата и им подарив коледарски пакетчиња. Но, тие нас многу повеќе ни дадоа. Ни пренесија радост и добра волја!

🙏 Посакувам оваа радост и добра волја да трае цела година. И догодина поголема војска од деца, поголема радост во сечиј дом!

💫 Да ја чуваме верата христијанска, да ја негуваме традицијата, да ги запазуваме вистинските вредности!

🌟 Честит Бадник!

За многу години!

https://fb.watch/pELoFcDb5S/

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content