Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Акција на чистење во Далбеговци

Екипа на ЈКП ,,Комунална Хигиена” Новаци денес чистеше во с.Далбеговци. Се искосија тревните површини во селото и во кругот на црквата Воскресение Христово, исчистени се атмосферските канали и се пристапи кон отстранување на посојните оштетени детски реквизити од дворот на основното училиште и нивна замена со нови.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content