Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Акција за пошумување во месноста викана Преслап ,Маково

Денеска на моја иницијатива како исполнување на едно предизборно ветување организирав акција за пошумување во месноста викана Преслап во атарот на село Маково.Во оваа акција беа вклучени претставници од администрацијата и Советот во Општина Новаци, младите, ученици од ЦОУ,, Славко Лумбарковски “, комуналното претпријатие,, Комунална Хигиена”, претставници на политичките партии и Унија на жени.Засадивме багреми донација од Македонски шуми. Голема благодарност до ова општествено одговорно претпријатие кое ја поддржа иницијативата и се вклучи во акцијата за почист воздух и заштита на животната средина.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content