Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Санирани се банкините од локалниот пат Новаци-Рибарци во должина од 2.5 км.

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Санирани се банкините од локалниот пат Новаци-Рибарци во должина од 2.5 км.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top