Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

санација на локален пат кој води до с.Зовиќ

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Во тек се градежни работи на санација на локален пат ( премин за суводолица-газилиште) кој води до с.Зовиќ.

Изведувач на градежните работи е ЈКП Комунална Хигиена од Новаци.

#ОпштинаНоваци во служба на граѓаните.

Back to top
Skip to content