Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

КООРДИНИРАНА АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ РАПЕШ-СТАРАВИНА ОД СТРАНА НА МЕШТАНИТЕ НА ОКОЛНИТЕ СЕЛА СО ПОМОШ НА ЈКП ОД ОПШТИНА НОВАЦИ

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Ова е најдобар пример како граѓаните си ја сакаат Општината, а и таа нив.

Откако граѓаните на овие неколку села што ги поврзува овој патен правец 12 години слушаа празни ветувања за изградба на регионалниот пат Рапеш-Старавина, конечно тоа се случи и стана јаве како резултат на правилните политики на локалната власт и силните заложби на градоначалникот Љубе Кузманоски.А сега, сите заедно граѓаните и локалната власт, која е во служба на граѓаните цело време, го чуваме и одржуваме сето она што ни е од значење на сите нас.

Голема благодарност до сите учесници во денешната акција. Оваа акција е за поздрав, еден одличен пример за соработка помеѓу локалната власт и локалното население.

Back to top
Skip to content