Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Асфалтиран е дворот од манастирот Св.Климент Охридски

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Реализирано уште едно барање од жителите на с.Гермијан.

⛪️Асфалтиран е дворот од манастирот Св.Климент Охридски

#ОпштинаНоваци
#ИнфраструктураЗаСите!

Back to top
Skip to content