Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

АСФАЛТИРАНИ УЛИЦИ ВО ПОВЕЌЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Фотографија на Љубе Кузманоски - Градоначалник на Општина Новаци.

Градиме нова патна инфраструктура во секое населено место и го исполнуваме дадениот збор.

Општина Новаци за граѓаните!

Асфалтирана улица во с.Скочивир во должина од 100м
Асфалтирана улица во с.Добровени во должина од 170м
Асфалтирана улица во с.Г.Агларци во должина од 150м
Асфалтирана улица во с.Далбеговци во должина од 200 м

#Градиме
#ИнфраструктураЗаСите

Back to top
Skip to content