Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Превентивни мерки на територијата на општина Новаци

Почитувани жители на општина Новаци, за превенција на ширењето на COVID-19 (корона вирусот), општина Новаци воведе превентивни мерки, кои можете да ги најдете во прикачениот документ подолу. Ве молиме, почитувајте ги сите мерки и препораки на Владата како и сите мерки и препораки на општината.

Back to top
Skip to content