Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Повик МСИП „Уредување на поројот во с.Гермијан“, о. Новаци

Општина Новаци ги повикува подобните и квалификувани понудувачи да дадат запечатени понуди за градежни работи кои вклучуваат „Уредување на поројот во с. Гермијан“, општина Новаци. Повикот можете да го најдете во прикачениот документ подолу.

Back to top
Skip to content