Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Оглас за ангажман на проектен и финансиски менаџер (26.06.2018)

Општина Новаци објавува оглас за ангажирање на проектен менаџер и финансиски менаџер за потребите на проектот „Одржливо менаџирање на агро отпадот за загревање на руралните области“ – AGROWCHAIN кој ќе биде имплементиран во рамките на ИНТЕРЕГ ИПА програмата за прекугранична соработка Грција – Република Македонија 2014 – 2020. Огласот го имате како прикачен документ подолу.

Back to top
Skip to content