Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик за членови на Совет на млади на општина Новаци

Се известуваат сите заинтересирани млади лица, невладини организации, здруженија на млади, ученички совети, студентски совети и регистрирани облици на организирање на младите кои сакаат активно да даваат предлози, мислења, да соработуваат со Советот на општина Новаци и активно да се вклучат во јавниот живот на општината, да конкурираат на следниот повик. Документот е прикачен подолу.

Back to top
Skip to content