Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Информација за електронска платформа pomagame.mk

Почитувани,

Лансирана е новата веб страница www.pomagame.mk!

На неа се поставени информации од сите општини со краток опис за услугите што ги нудат во услови на КОВИД 19, како и кратка видео обука за сите ангажирани лица.

Back to top
Skip to content