Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик Општинско – корисна работа

Почитувани, јавниот повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа, можете да го најдете ТУКА.

Back to top
Skip to content