Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик за прибирање на барања за користење средства од Буџетот на општина Новаци за 2021 година, наменети за финансирање на програмски активности на здруженија и фондации

Почитувани, во документот подолу можете да го најдете Јавниот повик кој го објавува општина Новаци за прибирање на барања за користење средства од Буџетот за 2021 година, наменети за финансирање на програмски активности на здруженија и фондации.

Back to top
Skip to content