Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен оглас до евидентирани невработени лица

Се повикуваат евиденираните невработени лица кои се заинтересирани за учество во обуки за возачи за “Ц” ”ЦЕ” и “Д” категорија, да се пријават во работните клубови на центрите за вработување каде се евидентирани како невработени лица. Целиот оглас во кој се опишани условите и рокот за аплицирање, го имате подолу.

Back to top
Skip to content