Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Соопштение за упис на првоодделенци во ООУ „Славко Лумбарковски“ – Новаци

Почитувани родители, училиштето ООУ „Славко Лумбарковски“ – Новаци ќе врши запишување во прво одделение од 02.05.2023 година за децата родени од 01.07.2017 година до 31.01.2018 година.

Back to top
Skip to content