Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Соопштение за организирање на Јавен увид на урбанистички проект вон опфат на УП – Фекална канализациона мрежа и пречистителна станица во с.Добромири

Почитувани, почнувајќи од 07.10.2022 година до 22.10.2022 година, Општина Новаци организира Јавен увид на урбанистички проект вон опфат на УП – Фекална канализациона мрежа и пречистителна станица во с.Добромири.

Линкот до урбанистичкиот проект можете да во најдете ОВДЕ.

Back to top
Skip to content