Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Соопштение за одржување на 23та вонредна седница на Совет на општина Новаци

23-та вонредна седница на Советот на општина Новаци ќе се одржи на ден 08.02.2023 година со почеток во 12:00 часот, во просториите на општинската зграда.

ДНЕВЕН РЕД

  1. Разгледување и донесување на Одлука за доделување на финансиска помош на настраданите од земјотресот во Република Турција од Буџетот на Општина Новаци;
Back to top
Skip to content