Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Соопштение за одржување на 12та седница на Совет на општина Новаци

12-тата Свечена седница на Советот на општина Новаци ќе се одржи на ден 07.06.2022 година со почеток во 10:30 часот, во просториите на општинската зграда.

Дневен ред:

  1. Отварање на Свечената седница и обраќање на Претседателот на Советот на општина Новаци, Г-ѓа Славица Најдовска Стојковска.
  2. Обраќање на Градоначалникот на општина Новаци, Г-дин Стевче Стевановски.
  3. Обраќање на Градоначалникот на општина Хрпелје – Козина, Р.Словенија, Г-ѓа Саша Ликавец – Светелшек.
Back to top
Skip to content