Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Повик за вклучување на млади лица во проектот “Fast Forward”

ПРО ЛОКАЛ објавува ПОВИК за вклучување на 15 млади лица од општините Новаци, Могила, Демир Хисар, Долнени, Кривогаштани, Ресен и Крушево во активностите на проектот “Fast Forward – „Развој на вештини на младите од Пелагонија за подобра иднина”. Истиот може да го најдете во продолжение:

Back to top
Skip to content