Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување формирање на партиципативно тело во областа на урбанизмот

Почитувани, подолу го имате известувањето за продолжување на рокот за пријавување во врска со Јавниот оглас за формирање на партиципативното тело во областа на урбанизмот.

Back to top
Skip to content