Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување за настан – Центар за поддршка на згрижувачки семејства

Почитувани жители, ве информираме дека Министерство за Труд и Социјална политика, во соработка со Центар за поддршка на згрижувачки семејства – Битола, на ден 24.06.2022 со почеток во 18:30 часот, на плоштад Магнолија, организираат настан – Подај рака и промени живот! СТАНИ ЗГРИЖУВАЧ.

Back to top
Skip to content