Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

АНКЕТА ЖИТЕЛИ О.НОВАЦИ

Почитувани жители,

Општина Новаци започна со изработка на Стратегија за локален економски развој.

Вашето мислење е многу важно за изработка на квалитетен документ со цел да ја видиме реалната слика како општината се перцепира од страна на нејзините жители.

Затоа на следниот линк ве молиме да го пополните анкетниот прашалник.

https://s.surveyplanet.com/2sf1bcrp

Back to top
Skip to content