Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mонтирана монтажната брана на река Црна на деветтиот канал за наводнување на земјоделските култури

Како што се зголемуваат летните температури така се зголемува потребата од наводнување на земјоделските површини. За таа цел денес е монтирана монтажната брана на река Црна на деветтиот канал за наводнување на земјоделските култури во полето кај атарите на селата од Долно Агларци до Новаци.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content