Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jавна расправа за влијанието од изградбата на регионалната депонија врз животната средина во Општина Новаци

Денес во големата сала на Општина Новаци, претставници од Министерство за животна средина и просторно планирање одржаа јавна расправа со жителите и претседателите на месните заедници во Општина Новаци пред кои ја презентираа Студијата за оцена на влијанието врз животната средина за проектот: Воспоставување на интегриран и финансиски самоодржлив систем за управување со отпад во Пелагонискиот и Југозападниот регион.

Студијата за увид е достапна на веб страната на министерството за животна средина и просторно планирање.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content