Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cостанок со жените од Општина Новаци и Здружението „Силата на бабата“

Денеска остварив состанок со жените од Општина Новаци и Здружението „Силата на бабата“ на кој разговаравме за претставувањето на потенцијалите и традицијата на нашата општина на емисијата „Везилка“ на Алфа ТВ, како и нивното вклучување и логистика при подготовка на „Фестивалот на жетвата“ кој ќе го организираме во месец јули.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content