Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

7-ми Мај – Ден на македонската полиција

Можно е да е слика од трева и дрво

На полициските службеници од ПС НОВАЦИ и на сите припадници на Министерството за внатрешни работи, им го честитам 7 мај – Денот на македонската полиција. Им се заблагодарувам за нивната посветена и одговорна работа, и придонесот кон безбедноста и мирот во нашата локална заедница.🎉Нека им е честит Денот на полицијата и заеднички да изградиме безбедна и одговорна заедница.🇲🇰🇲🇰🇲🇰

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content