Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

10 годишeн јубилеј на Здружение на жени „Силата на бабата“ од Општина Новаци

Здружение на жени „Силата на бабата“ од Општина Новаци денеска со скромен настан и подготвени домашни традицијални јадења карактеристични за овие простори, го одбележаа 10 годишниот јубилеј од основањето и успешното функционирање.

Им честитаме и им посакуваме да прославуваат уште многу годишнини, секоја наредна година да слават со уште поголем број на членки, со голем број на реализирани проекти и весели и успешни меѓусебни дружења.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
Skip to content